Carta

celiacs

*Tots els plats assenyalats son aptes per cel.liacs, si patiu alguna al.lèrgia ò intolerancia comuniqueu al cambrer/a

AMANIDES

  • *Amanida formatge cabra d'Ullastrell, poma, codony, anous

    16 €
  • Amanida de salmó fumat finlandés, alvocat, ous de truita de riu i vinagreta de mostassa

    17 €
  • Amanida de tomàquets de @canfisas, tonyina Balfegó escabetxada de la casa

    17 €

CARPACCIOS

  • *Carpaccio pop, a l’estil galleg

    17 €

COMENCEM

  • Anxoves de l’Escala, pa vidre tomàquet

    15 €
  • Bunyols de bacallà (4 unitats)

    9 €
  • Croquetes cassolanes pernil (4 unitats)

    9 €
  • *Flors de carbassó farcides de brandada de bacallà

    4 € unitat
  • Coca foie, verduretes a l’oli d’oliva

    Mitja ració 9€

    18 €
  • *Ous de Pagés ECO trencats, patata, papada, espàrrecs de marge

    15€
  • Caneló pollastre Cal Rovira i foie amb beixamel de múrgoles

    14€
  • Tarrina de sardines marinades, pebrot del piquillo, vinagreta de ceba tendra

    17€

LLEGUMS

  • *Saltat de cigronets d’Astorga, alls tendres, botifarra perol i negra

    10 €

TARTARS

  • *Tartar tonyina Balfegó

    23 €

CONTINUEM

  • *Llom baix raça Turina brasa, patates rústicas

    28 €
  • *Daus filet de vedella, salsa mostassa

    21 €
  • *Peus de porc dessosats, carpaccio gambes Palamós

    18 €
  • Mandonguilles amb sipia

    18€
  • *Presa ibèrica brasa, escalivada ó patates fregides

    18€

ARRÒS

  • *Arròs de sipia, carxofa Prat, escamerlà, gamba Palamós

    (Preu per persona)

    22 €

PEIX

  • *Llom tonyina Balfegó brasa, arrós sushi, verduretes, tariyaki cassolana

    23 €
  • *Musclos a la marinera

    9€
  • *Escamarlanets saltejats amb allets

    27€
  • *Canyuts del Delta planxa

    19€
  • Peix de llotja (segons mercat)

    0

BACALLANS

  • *Bacallà llauna amb cigronets d'Astorga

    23€
  • *Bacallà confitat, puré patata, ou poché, donostiarra, allioli codony

    23€

GELATS I SORBETS

  • *Sorbet llimona

    5 €
  • *Vainilla

    5 €

CASOLANS

  • *Trufes amb nata

    6€
  • *Codonyat amb formatge ovella

    6,50 €
  • Tiramisú

    6,50 €
  • Milfulls fresons i nata

    7,50 €
  • Postre degustació (Canutet, milfulls )

    8 €
  • *Gintònic

    Granissat de ginebra, gelatina tònica, sorbet llimona

    6,50 €

CLÀSSICS

  • Carquinyolis amb moscatell

    5,50 €
  • *Suc de taronja

    3,80 €
  • *Maduixots amb suc taronja

    5,50 €

INFUSIONS

  • Camamilla, Poliol-Menta, Til.la, Rooibos

    2,30 €
  • Te negre Ceilan OP

    2,30 €
  • Te verd chun mee

    2,30 €
  • Te Vermell pu-erh yunann

    2,30 €
  • Mar

    fonoll, maría llüisa, anis verd, alfàbrega, anet, algues marines

    2,30 €
  • Terra

    romani,anis verd,flor de saüc, rooibos, camamilla, canyella

    2,30 €
  • Tisana fruits&fruits

    Te verd, rooibos, regal.lesia, pera, romani, sàlvia

    2,30 €
  • Pa vidre torrat amb tomàquet

    2,10 €
  • Pa masia Cal Camilo

    2,30 €
  • Pa per cel.liacs

    1,50 €
L’Àpat forma part de:
Horari:

DINARS, de dilluns a dissabte de 13 a 15:30

SOPARS, de dijous a dissabte de 20:30 a 22
RESERVA PRÈVIA al 93 668 05 58 o al 627 011 490

Contacte:

C/ del Carril, 38. Molins de Rei

93 668 05 58

restaurantlapat2000@gmail.com