Carta

celiacs

*Tots els plats assenyalats son aptes per cel.liacs, si patiu alguna al.lèrgia ò intolerancia comuniqueu al cambrer/a

AMANIDES

  • *Amanida salmó fumat, alvocat, vinagreta mostassa

    16 €
  • *Amanida tomàquet, tonyina Balfegó escabetxada de la casa, capdells

    14 €

CARPACCIOS

  • *Carpaccio pop, a l’estil galleg

    16 €
  • *Carpaccio ventresca tonyina Balfegó, coulis tomàquet i ceba tendra

    18 €

COMENCEM

  • Anxoves de l’Escala, pa vidre tomàquet

    14 €
  • Bunyols de bacallà (4 unitats)

    7 €
  • Croquetes cassolanes pernil (4 unitats)

    7 €
  • Coca foie, verduretes a l’oli d’oliva

    Mitja ració 7€

    16 €
  • *Ous de Pagés trencats, patata, espàrrecs verds, bolets de primavera

    14€
  • *Montat truita ceba, foie, carpaccio peu porc

    14€
  • Ravioli pollastre Cal rovira, foie, crema múrgoles

    16€
  • Espàrrecs Tudela brasa, vinagreta tomàquet natural, virutes pernil d'àgla

    13€

LLEGUMS

  • *Saltat de cigronets d’Astorga, alls tendres, botifarra perol i negra

    10 €

TARTARS

  • *Tartar tonyina Balfegó

    20 €

CONTINUEM

  • *Llom d'Angus Finlandés brasa, patates rústicas

    23 €
  • *Peus de porc desossats, carpaccio gambes Palamós

    16 €
  • *Secret ibèric brasa, shitake, patata, oli romaní

    16 €
  • *Daus filet de vedella, salsa mostassa

    17 €
  • Magret d'ànec, salsa Cumberlant

    17 €

ARRÒS

  • *Arròs de sipia, carxofa Prat, escamerlà, gamba Palamós, musclos

    (Preu per persona)

    21 €
  • *Arròs de bolets primavera, galta de porc

    (Preu per persona)

    19 €

PEIX

  • *Llom tonyina Balfegó brasa, arrós sushi, verduretes, tariyaki cassolana

    20 €
  • *Peix de llotja s/mercat (Corvall, Turbot, Mero.....)

    23€
  • *Sipions brutesca, cansalada Cal rovira, hummus cigronets d'Astorga

    18€
  • *Escamerlanets saltejats amb alls tendres

    24€

BACALLANS

  • *Bacallà confitat, alberginia, ceps, oli de pinyons

    20€
  • *Bacallà confitat, puré patata, ou poché, donostiarra, allioli codony

    20€

GELATS I SORBETS

  • *Sorbet llimona

    4,95 €
  • *Vainilla

    4,95 €

CASOLANS

  • *Trufes amb nata

    6€
  • *Codonyat amb formatge ovella

    6€
  • Tiramisú

    6€
  • Milfulls fresons i nata

    7 €
  • Postre degustació (Canutet, milfulls )

    8 €
  • *Gintònic

    Granissat de ginebra, gelatina tònica, sorbet llimona

    6 €

CLÀSSICS

  • Carquinyolis amb moscatell

    5,50 €
  • *Suc de taronja

    3,80 €
  • *Maduixots amb suc taronja

    5,50 €

INFUSIONS

  • Camamilla, Poliol-Menta, Til.la, Rooibos

    2,30 €
  • Te negre Ceilan OP

    2,30 €
  • Te verd chun mee

    2,30 €
  • Te Vermell pu-erh yunann

    2,30 €
  • Mar

    fonoll, maría llüisa, anis verd, alfàbrega, anet, algues marines

    2,30 €
  • Terra

    romani,anis verd,flor de saüc, rooibos, camamilla, canyella

    2,30 €
  • Tisana fruits&fruits

    Te verd, rooibos, regal.lesia, pera, romani, sàlvia

    2,30 €
  • Pa vidre torrat amb tomàquet

    2,10 €
  • Pa masia Cal Camilo

    2,30 €
  • Pa per cel.liacs

    1,50 €
L’Àpat forma part de:
Horari:

DINARS, de dilluns a dissabte de 13 a 15:30

SOPARS, de dijous a dissabte de 20:30 a 22
RESERVA PRÈVIA al 93 668 05 58 o al 627 011 490

Contacte:

C/ del Carril, 38. Molins de Rei

93 668 05 58

restaurantlapat2000@gmail.com